Close
medpromex23@gmail.com
Informacije i konsultacije: 08:00 – 19:00h.

RENTIRANJE I PRODAJA: + (381) 60 5 101 372

More description

Order callback

Consent to the collection and processing of personal data

MEDPROMEX je tim iskusnih specijalista iz oblasti kompleksne opreme medicinskih organizacija i laboratorija. U ponudi imamo širok asortiman nameštaja za opremanje medicinskih ustanova "ključ u ruke".

Kompanija MEDPROMEX je ekskluzivni distributer i dobavljač nameštaja iz proizvodnog preduzeća LLC "Aybolit-2000", koje se nalazi u Rusiji (Nizhny Novgorod).

Ovo preduzeće radi i razvija svoj pravac više od 25 godina. Trenutno su proizvodi zaštitnog znaka "Ajbolit-2000" naširoko poznati u svim regionima Ruske Federacije, što su odobrile mnoge medicinske ustanove.

Preduzeće je angažovano u punom proizvodnom ciklusu - počevši od ideje dizajna, razvoja tehnološkog procesa pa sve do uvođenja svake vrste proizvoda u proizvodnju.

Nameštaj "Aybolit-2000" za sve vreme rada je etabliran kao kvalitetan proizvod koji zadovoljava sve zahteve medicinskog osoblja.

U opsegu robe postoje različite vrste pravaca:

- nameštaj od metala;

-nameštaj za hirurgiju (nerđajući čelik);

-nameštaj napravljen od ploče za čips;

- laboratorijski nameštaj;

- bolnički kreveti i stolovi pored kreveta;

- nameštaj za inspekciju;

- nameštaj na metalnom ramu;

- prateca oprema.

Naši specijalisti su prošli posebnu obuku i spremni su da se konsultuju sa predstavnicima kupaca. Ponudićemo kompetentan izbor asortimana, u skladu sa zahtevima za rad specijalizovanih prostorija, kao i uzimajući u obzir želje medicinskog osoblja.

Sigurni smo da će naše aktivnosti koristiti vašem poslovanju!

×
Hvala vam na prijavi!

Mi ćemo Vas kontaktirati.

Hvala vam na prijavi!