Close
medpromex23@gmail.com
Informacije i konsultacije: 08:00 – 19:00h.

RENTIRANJE I PRODAJA: + (381) 60 5 101 372

More description

Order callback

Consent to the collection and processing of personal data

Laboratoriјsкi nameštaj AyLab Organizer

Laboratoriјsкi nameštaj AyLab Organizer - kupiti u Srbiji "Medpromex" DOOAiLab Organizer – integrisani modularni sistem laboratorijskog nameštaja.

Prilikom projektovanja ove linije bazirali smo se na postojećim rešenjima inostranih kompanija, koristili sopstveno iskustvo i tragali za razumnim razvojem procesa. 

Opšta linija laboratorijskog nameštaja – radni stolovi, ormarići, regali, kolica, ormarići za kartoteke, umivaonici – predstavljena je kao objedinjene celine i svaka od njih se može usvojiti pomoću podesivih opcija. 

Na primer, laboratorijski sto može biti jednostavnog, otvorenog ili složenog tipa, opremljen dodatnom strukturom koja može da primi odvojene tacne ili police. Takođe može da smesti kompjuterski monitor koji bi uštedeo radni prostor stola, a takođe se razmatra i montaža police za tastaturu. I tako dalje. 

Laboratorijski sto sa umivaonikom može biti opremljen zaštitnim ekranom od hemijski otporne plastike; ovaj sto može da bude upotpunjen ormanom za datoteke na rolo, dodatnom strukturom, uklonjivim ležištima, uređajem za sušenje ili policama.  

U međuvremenu su dimenzije svih artikala usklađene, što omogućava njihovo jedinstvo i zamenljivost. Svaka vrsta nameštaja i svaka jedinica može biti prilagođena određenim uslovima rada.  

Funkcionalnost je glavni princip sistema nameštaja AiLab Organizer. Ormari za kartoteke i kolica su opremljeni pouzdanim točkovima koji se samo-zabacuju. Svaka radna stanica se lako može isključiti i spremiti za sanitarno čišćenje. Istu funkciju obavlja i „transparentna“ struktura koja je deklarisana kao osnovna za sve komponente ovog sistema. 

Sistem AiLab Organizer pruža određena rešenja za sledeće radne zadatke:

  • Rukovanje hemijskim agensima i uzorcima na pogodnim i pouzdanim radnim površinama;

  • Odvojeno skladištenje sitnog pribora;

  • Skladištenje laboratorijskog materijala u vlažnim i agresivnim sredinama (kratkoročno ili pouzdano dugoročno); 

  • Uređenje teške visoko precizne opreme; 

  • Upravljanje dokumentima;

  • Prevoz različitih tereta, primeraka i opreme

×
Hvala vam na prijavi!

Mi ćemo Vas kontaktirati.

Hvala vam na prijavi!