Close
medpromex23@gmail.com
Informacije i konsultacije: 08:00 – 19:00h.

RENTIRANJE I PRODAJA: + (381) 60 5 101 372

More description

Order callback

Consent to the collection and processing of personal data

Medicinski noćni ormarići

Medicinski noćni ormarići - kupiti u Srbiji "Medpromex" DOO

Noćni ormarići dele prostor odeljenja na prostore za ličnu upotrebu, stvaraju ugodnu atmosferu, odlikuju ih mala težina i kompaktna veličina. Opremljeni su točkovima za slobodno kretanje po odeljenju. Unutrašnja organizacija je dodatna pogodnost odlaganja osnovnih potrepština i kućnog pribora. Neki modeli su opremljeni stolovima za obroke.

Tipovi

Izbor noćnih ormarića zavisi od njihove namene, funkcionalnosti i lokacije. Trebalo bi da uzmete u obzir stanje pacijenata i njihove stvari koje treba čuvati. Modeli sa ugrađenim sistemom za ventilaciju su pogodni za skladištenje proizvoda. Različite modele medicinskih noćnih ormarića možete pronaći u katalogu artikala na sajtu Medpromex doo:

  • fiksirani predmeti na nogama, koji se postavljaju na rehabilitacionim odeljenjima gde nije potrebno pomeranje nameštaja;
  • prenosivi predmeti na plastičnim točkovima sa gumenim ivicama. Lako se kreću po odeljenju i napolju bez oštećenja poda;
  • predmeti sa fiokama na izvlačenje, vratima, otvorenim i zatvorenim policama će pomoći da se optimizuje skladištenje stvari pacijenata.

Pogodnost skladištenja i organizacija unutrašnjeg prostora medicinskih ormara određuju njihove karakteristike dizajna. Nudimo modele sa slepom pregradom, podelom na preseke, modele sa policama i fiokama na izvlačenje. Neki modeli su opremljeni pregradama za razdvajanje koje sprečavaju koliziju uskladištenog sadržaja.

Svi noćni ormarići koje proizvodi Medpromex doo izrađeni su od materijala otpornih na dezinfekciona sredstva i opremljeni su pojedinačnim sertifikatima o registraciji. Da biste naručili, dodajte svoj omiljeni model u korpu, popunite formular za prijavu i sačekajte da vas nazove menadžer prodaje. On će odgovoriti na sva pitanja i izvršiti vaš nalog. Možete nas kontaktirati na telefon +381 60 51 01 372 i na e-mail: medpromex23@gmail.com.

×
Hvala vam na prijavi!

Mi ćemo Vas kontaktirati.

Hvala vam na prijavi!