Close
medpromex23@gmail.com
Informacije i konsultacije: 08:00 – 19:00h.

RENTIRANJE I PRODAJA: + (381) 60 5 101 372

More description

Order callback

Consent to the collection and processing of personal data

Ginekologija i urologija

Ginekologija i urologija - kupiti u Srbiji "Medpromex" DOO

Ginekološka stolica za pregled je važan deo opreme namenjen multidisciplinarnim klinikama, porodilištima i prenatalnim centrima. Medpromex doo nudi širok spektar opreme sa podesivom i fiksnom visinom koja odgovara standardima i proceduralnim zahtevima.

Zdravstvena zaštita podrazumeva stroge zahteve prema tehničkoj opremljenosti. Postoji širok spektar ginekoloških usluga: od lekarskih pregleda do hirurgije. Dok obavljaju ženski pregled, lekari će imati neophodne instrumente na dohvat ruke, a pacijenti će osećati maksimalan komfor.

Kako kupiti opremu visokog kvaliteta

Dobre stolice za ginekološki pregled treba da imaju sledeće parametre:

 • lako podešavanje položaja pacijenta;
 • stolica za pregled koju nudi Medpromex doo obezbeđuje pouzdanost i sigurnost položaja pacijenata tokom izvođenja procedura;
 • trajnost primenjenih materijala;
 • SVL: 200+ kg;
 • Sadržaj paketa: jak okvir, udobno sedište od polimernih materijala, specijalne boce za uzorke, instrumenti itd.

Fiksna visina

Stolice za ispitivanje fiksne visine odlikuju se snažnom i stabilnom strukturom. Ovo omogućava da se mehanizmi za podešavanje ugla rotacije/nagiba manje troše i rade duže vreme. Medpromex doo nudi 9 modela stolica za lekarske preglede namenjene za ginekologiju i urologiju.

Postoji 5 opcija za podešavanje naslona i sedišta:

 • ručni aktuator;
 • pneumatska opruga;
 • jedinica pedala;
 • električni aktuator;
 • Mehanizmi „Rostomat“.

Prosečna visina je 900±5 mm, održivo opterećenje je do 200 kg. Materijali koji se koriste u proizvodnji zavise od modela. Kako bi pacijentima obezbedili udobnost, kauči su napravljeni od iverice, penaste plastike, kožne tkanine i vinil kože. Modeli su opremljeni čeličnim umetcima i polimernim premazom koji osiguravaju izdržljivost i pouzdanost upotrebe predmeta. Svi materijali su otporni na dezinfekciona sredstva, vlagu i UV čišćenje. Glavni tehnički parametri i cena zavise od modela.

Postoje modeli sa delovima za stopala ili bez njih. Modeli KG-6-2 i KG-3M mogu se koristiti kao kauči za ispitivanje. Pored osnovne konfiguracije postoji i posebna konfiguracija koja uključuje IV stubove, delove za stopala, naslone za glavu, držače peškira itd.

Visokokvalitetni materijali i profesionalna izvedba obezbeđuju udobnost i za lekare i za pregledane pacijente.

Podesiva visina

Medpromex doo nudi 9 modela stolica za pregled sa podesivom visinom. U ponudi su i klasični modeli i modeli nove generacije. Glavna prednost podešavanja visine stolice je sposobnost lekara da lako pozicioniraju svoje pacijente tokom pregleda i manipulacije.

Prosečna visina je 1600±10 mm, SVL je 150 kg. Postoji mogućnost regulisanja ugla nagiba za kičmeni i karlični deo tela žena; 1-2-3 električni aktuatori DEVART i LINAK brendova koji su bešumni i pouzdani u upotrebi. Sedišta su od vinil kože, plastična kućišta su obložena akrilnom završnom obradom; metoda bešavne odeće poboljšava dalji sanitarni tretman. Postoji i opcija za regulisano grejanje sedišta. Dodatne opcije podrazumevaju nosače kolposkopa, ručnu kontrolnu jedinicu, stalak za montažu na laptop, sto za instrumente itd.

Ukoliko želite da naručite potrebno je da izaberete željeni model, dodate ga u korpu „Moje porudžbine“, popunite obavezna polja i sačekate poziv našeg menadžera, koji će odgovoriti na sva vaša pitanja i prijaviti cenu porudžbine.


Savremena medicina diktira stroge zahteve prema opremi koja se primenjuje u pregledu pacijenata. Ginekološke stolice za pregled se odnose na specijalne odevne predmete koje karakteriše bogata funkcionalnost. Teško da je to moguće preskočiti kada su u pitanju ambulante i centri u kojima se obično obavljaju ginekološki pregledi i hirurške manipulacije.

Kako odabrati podesivu stolicu za ginekološki pregled?

Nivo pogodnosti i pouzdanost stolice za pregled utiču na udobnost pacijenata tokom pregleda. Dalje, veoma je važno da lekari imaju na dohvat ruke potrebne instrumente i boce za uzorkovanje. Ukoliko želite da kupite stolicu za ginekološke preglede, preporučljivo je da se obratite onim dobavljačima koji imaju odličnu reputaciju na tržištu medicinske opreme.

Postoje sledeći opšti zahtevi za stolice za ginekološke preglede:

 • pogodna mogućnost regulisanja položaja pacijenata;
 • bezbednost i pouzdanost smeštaja pacijenata;
 • trajnost primenjenih materijala;
 • SLW od 200+ kilograma;
 • kompaktna struktura i pogodna konfiguracija (osim izdržljivog okvira i udobnog sedišta od polimernog materijala tu su i specijalne šine za dovod instrumenata, boce za sakupljanje sekreta i briseva, nasloni za ruke i oslonci za pete).

Gde kupiti stolicu za ginekološki pregled?

Kompanija Medpromex doo nudi opremu visokog kvaliteta. Kod nas možete kupiti stolicu za ginekološke preglede i bićete pozitivno iznenađeni našim konkurentnim cenama. Štaviše, ispunjavaće sve proceduralne zahteve i odgovaraće odobrenim standardima. Svoju porudžbinu možete platiti na način koji vam odgovara. Nakon toga ćemo pažljivo isporučiti vašu porudžbinu. Brojne klinike su se već opredelile za opremu kompanije Medpromex doo. Dakle, tu ste dobrodošli da naručite svoju stolicu za ginekološki pregled i da se lično uverite u udobnost naše usluge.

Naši partneri mogu kupiti ginekološke stolice za pregled serije KGFV 01 i 02 po povoljnim cenama. Struktura ovih predmeta je veoma pouzdana.

Dostupnost specijalnog koraka za izvlačenje značajno će proširiti oblast primene. Naš katalog nudi više od 30 opcija boja odeće i to omogućava našim kupcima da izaberu odgovarajuće artikle. Naše stolice za ispitivanje karakteriše fiksna visina koja povećava pouzdanost konstrukcije u vremenu.

Prednosti

Zbog toga su naše ginekološke stolice za pregled toliko popularne:

 • Mogućnost regulacije nagiba naslona. Ovo omogućava odabir položaja koji bi bio maksimalno udoban za pacijente i omogućavao izvođenje složenih dugotrajnih zahvata.
 • Dostupnost mekih nosača. Moguće je izvršiti regulaciju koja vam omogućava da izaberete one položaje koji su najudobniji za pacijente.
 • Izdržljivi materijali za odeću. Odeća je izrađena od specijalnog kožnog materijala koji je otporan na hemijska dezinfekciona sredstva i UV izlaganje.
 • Pogodnost sanitarnog čišćenja. To se postiže metodom bešavne odeće.
 • Dostupnost hromiranog čeličnog ležišta. Pruža pomagala za specijaliste, koji sprovode različite procedure ili preglede.
 • Bez obzira na sve gore navedene prednosti, cena naših proizvoda i dalje ostaje pristupačna za široku publiku naših kupaca.

Tehnički parametri

Trudimo se da našim klijentima ponudimo povoljne uslove saradnje, ali u međuvremenu cena naših stolica za pregled direktno zavisi od sledećih tehničkih parametara:

 • Udaljenost od poda do sedišta. Ona varira između 895 i 905 mm.
 • Ukupna težina stolice. To je 50 kg.
 • Širina kauča. Ona varira između 570 i 575 mm.
 • Maksimalno bezbedno radno opterećenje, koje iznosi 200 kg.
 • Širina. Ona varira između 710 i 730 mm.
 • Horizontalni ugao podizanja (od 0 do 14 stepeni).
 • Dužina. Ona varira između 1590 i 1610 mm.
 • Udaljenost od poda do stepenica (275–285 mm).
 • Vertikalni ugao nagiba naslona (20–90 stepeni).

Ukoliko želite da sarađujete sa nama, svoj zahtev možete podneti na našoj veb stranici, pozovite nas na broj koji je naveden na našoj početnoj stranici. Tokom telefonskog razgovora možete razgovarati o uslovima kupovine, razjasniti konačnu cenu i naručiti usluge dostave.

×
Hvala vam na prijavi!

Mi ćemo Vas kontaktirati.

Hvala vam na prijavi!