Close
medpromex23@gmail.com
Informacije i konsultacije: 08:00 – 19:00h.

RENTIRANJE I PRODAJA: + (381) 60 5 101 372

More description

Order callback

Consent to the collection and processing of personal data

Medicinski kreveti i medicinski stolovi za pregled

Medicinski kreveti i medicinski stolovi za pregled - kupiti u Srbiji "Medpromex" DOO

Karakteristike medicinskih kreveta I oprema za Ordinacije - Ambulante

Izbor medicinske opreme zahteva povećanu pažnju detalja. Molimo obratite pažnju na sledeće:

  • Snaga okvira. Visoka čvrstoća materijala okvira pomaže kauču da izdrži značajna opterećenja, tako da lekari mogu prihvatiti sve pacijente. Medpromex doo koristi čelične i čelične cevi za proizvodnju okvira medicinskih kauča.
  • Pogodnost kauča i izdržljivost materijala. Vodimo računa o udobnosti pacijenata tokom posete medicinskoj sali, pogodnosti dezinfikovanja i čišćenja kauča dok se kauči izrađuju. Medpromex doo proizvodi mekane kauče od iverice, penaste plastike i odeće, koja je otporna na fizička i hemijska dejstva.
  • Lako se prilagođava. Lako podešavanje površine glave, visine i drugih parametara proširuje opseg primene i broj angažovanja pacijenata.
  • Dokumenti. Potrebna dokumenta i sertifikati su priloženi uz kauče jer se odnose na medicinsku opremu.
  • Hipoalergenost. Materijali za proizvodnju moraju biti bezbedni i hipoalergeni.

Kauči za lekarske preglede

Kauče za pregled služe za pregled pacijenata, dijagnostiku bolesti i masažu. Pogodni su i za doktora i za pacijenta. Čvrsta konstrukcija okvira, mekani kauč i pogodna regulacija glave omogućavaju korišćenje ove vrste medicinskih kauča u širokom spektru usluga: od terapije do psihijatrije.

Kaučevi za fizioterapiju

Predmeti Medpromex doo ispunjavaju visoke zahteve medicinske opreme. Fizioterapijski kaučevi (KMF serija) zadovoljavaju standarde. KMF serije se koriste u bolnicama i klinikama za udoban smeštaj pacijenata tokom medicinskih procedura.

KMF serije su izrađene od bezbednih materijala u skladu sa svim pravilima. Oni pružaju udobnost lekaru tokom lečenja pacijenata. Dužina predmeta je 1970 mm, širina 560 mm, a visina 540 mm.

Okvir je dobro izbalansiran i izdržljiv jer je napravljen od masivnog drveća četinara. Podloga od iverice je glatka površina za smeštaj pacijenata. Kauč sadrži penastu plastiku debljine 40 mm koja je obložena kožnim materijalom. Pruža udobnost pacijentu. Stepenički mehanizam „Rostomat“ podešava nagib naslona za glavu do 45° što poboljšava usluge lekara.

Kauč za medicinsku fizioterapiju sa ramom od bukve

Kauč za fizioterapijski pregled sa bukovim okvirom je veći od standardnog kauča. Njegova dužina je 2000 mm, širina 650 mm, visina 610 mm. Okvir od bukve, odsustvo metalnih elemenata i ekološki prihvatljivi materijali čine ovaj kauč sigurnijim. Bešavni izrez i premaz od penaste plastike debljine 40 mm pružaju udobnost pacijentima tokom lečenja. Naslon za glavu ovog kauča je podešen na 30° i čini rad lekara lakšim.

Prednosti fizioterapijskih kauča Medpromex doo

  • Fizioterapeutski medicinski kauč je medicinski predmet u skladu sa Federalnom službom za nadzor u zdravstvu. Dakle, kupac dobija svu potrebnu dokumentaciju za ovaj artikal.
  • Kupovina od proizvođača je garancija konkurentne cene.
  • Ponuđeni nameštaj je rastavljen. Pružamo dodatne usluge pakovanja i transporta artikla na zahtev kupca.

Cena

Cena e zavisi od tehničkih karakteristika, materijala, visine, dimenzija i funkcionalnosti. Širok asortiman medicinskog nameštaja Medpromex doo će pomoći u pronalaženju odgovarajućeg predmeta za efikasan rad bolnica i klinika. Redovnim kupcima pružamo povoljne uslove saradnje i popuste.

 

×
Hvala vam na prijavi!

Mi ćemo Vas kontaktirati.

Hvala vam na prijavi!