Close
medpromex23@gmail.com
Informacije i konsultacije: 08:00 – 19:00h.

RENTIRANJE I PRODAJA: + (381) 60 5 101 372

More description

Order callback

Consent to the collection and processing of personal data

Akušerstvo i pedijatrija

Akušerstvo i pedijatrija - kupiti u Srbiji "Medpromex" DOOTrgovinska kuća „Medpromex“ nudi široku paletu opreme za pedijatrijska odeljenja i porodilišta: stolovi za presvlačenje, medicinski kreveti za novorođenčad, stolovi za novorođenčad, elektronske vage i merači visine za decu.

Briga o novorođenčadi je ozbiljan zadatak koji od medicinskog osoblja zahteva visok stepen stručnosti, potpunu kontrolu situacije i posebno osetljivost i fokusiranost. Ali takođe je važno posvetiti povećanu pažnju pedijatrijskoj opremi. Specijalni medicinski aparati i nameštaj su neophodni na mestima koja pružaju pomoć u lečenju i danonoćno praćenje mladih pacijenata. Takva oprema je relevantna u porodilištima, neonatološkim jedinicama, dečijim bolnicama i klinikama.

Vrste medicinske opreme

Medicinska oprema za porodilišta obavlja niz osnovnih zadataka:

  • namenjeno za negu novorođenčadi;
  • stvara udobno i bezbedno okruženje za bebe;
  • omogućava pogodnost i praktičnost za rad lekara i medicinskih sestara pri radu sa bebama; 
  • doprinosi poboljšanju kvaliteta i efikasnosti medicinskog osoblja.

Oprema za pedijatriju i porodilišta je napravljena od bezbednih, ekološki prihvatljivih hipoalergenih materijala koji su testirani na usaglašenost sa sanitarnim standardima. Dizajni proizvoda su pouzdani, garantujući udobnost i sigurnost bebe. Svi sastavni delovi i detalji proizvoda su elementarni i laki za održavanje i otporni na višekratnu obradu dezinfekcionim sredstvima.

×
Hvala vam na prijavi!

Mi ćemo Vas kontaktirati.

Hvala vam na prijavi!